Drie medewerkers 25 jaar in dienst bij HEBO

Op vrijdag 21 september was het wederom feest bij HEBO Kozijnen BV. Dit keer werden 3 medewerkers in het zonnetje gezet voor hun 25-jarig dienstjubileum. Samen met hun gezinnen en Norbert en Léonie Kuipers hebben ze eerst genoten van een ‘dag uit’, waarna om 16.00 uur een receptie werd gehouden met alle collega’s.
Lees hieronder verder:

Toon van Iterson kwam op 1 september 1993 bij HEBO werken, nadat hij via via had vernomen dat er wellicht werk voor hem was als spuiter. Als voormalig meubelspuiter leek hem dat een geschikte baan voor hem, niet te ver van zijn woonplaats Eibergen. Spuiten doet hij niet meer zijn werk is nu glaslatten zetten panelen plaatsen en deuren samenstellen. Het werk stond hem aan en zo is Toon nu al 25 jaar op de spuitafdeling te vinden. Voor de hobby houdt hij thuis duiven, maar hij is ook heel gek met zijn honden.

Haaksbergenaar Ben Lankheet is na zijn LTS opleiding eerst enkele maanden werkzaam geweest in een metaalbedrijf, maar maakte al snel de overstap naar de houtsector. Na 6 jaar Timmerfabriek Ter Huurne en zo’n anderhalf jaar WAO i.v.m. rugklachten, kwam hij via het uitzendbureau bij HEBO terecht. Na een jaar kwam hij, op 1 september 1993, in vaste dienst. Hij was verantwoordelijk voor het zagen en schaven van latten. Sinds hij in 2001 een cursus tot leermeester heeft gevolgd heeft hij die functie er bij naast gekregen: Ben begeleid alle (deeltijd)studenten van het ROC die bij HEBO hun praktijkstage volgen en ziet erop toe zat zijn hun werk naar behoren uitvoeren.

Ook Herman Kokkelink uit Goor startte op 1 september 1993 bij HEBO Kozijnen. Herman is al die jaren verantwoordelijk geweest voor de aanvoer en het vingerlassen van het hout. In de eerste jaren was dit allemaal bij elkaar te vinden in de werkplaats, later moest het hout aangevoerd worden vanaf de voorraadhal aan Het Wegdam 3. Na de nieuwste uitbreiding aan de Eeftinkstraat (Slotsweg) staat een groot deel van het hout weer dicht bij de productiehal opgeslagen. In zijn vrije tijd is Herman een echte hobbykok. Het kerstdiner is elk jaar weer een flinke klus voor een grote groep familie en vrienden, waarvoor hij al weken van te voren het menu samenstelt. De laatste dagen voor de kerstvakantie is hij vaak vrij om het diner voor te bereiden.

HEBO Kozijnen BV feliciteert Toon, Ben en Herman met hun 25-jarig dienstverband!