Driemaal pensioen bij HEBO

Maar liefst drie medewerkers hebben afscheid genomen van HEBO Kozijnen, omdat zij van hun welverdiende pensioen mogen gaan genieten.

Eigenlijk is hij in december al gestopt met werken, maar corona verhinderde een afscheidsfeestje. Nu is voor Harrie Spijkerman het moment gekomen van het officiële afscheid nadat hij ruim 25 jaar bij HEBO heeft gewerkt. Harrie was nagenoeg altijd te vinden in de omgeving van de dompelcabine, waar hij ook vele jaren de scepter zwaaide. Harrie wist wat er gedaan moest worden en hoe hij een goed stukje kwaliteit kon leveren. Nu is het tijd om, samen met Ria, van de vrije tijd te gaan genieten.

Voor Berend Voortman is na ruim 30 jaren bij HEBO het moment aangebroken dat hij met pensioen mag gaan. Bij de spuitcabine begon hij in maart 1992 en hier is hij altijd gebleven. Berend had oog voor perfectie en beschikte over inzicht en overzicht op het werk, waardoor hij al snel bevorderd werd tot teamleider. Voor Berend is het nu tijd om samen met zijn vrouw Gerrie, kinderen en kleinkinderen te gaan genieten van alle vrije tijd die hem wacht.

Ook voor Gerard Vehof breekt veel vrije tijd aan, nu hij van zijn pensioen mag gaan genieten. Gerard startte 33 jaargeleden bij HEBO op de afdeling afmontage, waarna hij nog een tijdlang de servicedienst heeft versterkt. De laatste jaren was de afdeling horren zijn domein. Hij was altijd breed inzetbaar en vriendelijk naar zowel klant als collega. Gerard mag gaan genieten van de vrije tijd die hij nu krijgt, samen met zijn vrouw José, kinderen en kleinkinderen.

Op vrijdag 15 juli zijn deze heren in het zonnetje gezet tijdens een gezellige receptie met een flink aantal collega’s en hun familie. Harrie, Berend en Gerard, bedankt voor de vele jaren trouwe inzet voor HEBO. We wensen jullie nog heel veel gelukkige en gezonde jaren toe, samen met jullie partners en verdere familie.