Enkel morgen, grote leegverkoop EP:Semmekrot

Afgelopen zaterdag kwam naar buiten dat Semmekrot gaat stoppen met de winkel, het installatiebedrijf neemt te veel tijd in beslag. Jan Semmekrot:” Ja, het is niet anders. De markt veranderd heel snel op het moment. Wat we in de toekomst met het winkelpand doen weet ik nog niet. En wat zeker vermeld moet worden: Zaterdag 1 december is de enige uitverkoopdag!"
Door de sluiting van de winkel willen ze zich focussen op deze tak en ervoor zorgen dat ze een vooraanstaand bedrijf blijven in moderne technieken en duurzame oplossingen. Electronic Partner (ofwel EP) is een mooie formule met ruim 100 winkels.  EP kenmerkt zich door deskundig advies en service maar is zeer actief binnen de online markt. EP wil een vooraanstaande formule zijn en om dit te realiseren worden er flinke veranderingen doorgevoerd waarin EP:Semmekrot als kleine partij niet mee kan komen.
Jan wil graag benadrukken dat klanten tijdens kantooruren altijd welkom zijn om installatiematerialen te halen. Hiervoor kan na 1 december gebruik gemaakt worden van de zij ingang.