Familie Veelers in de hoofdrol in Goed Boeren in Hof van Twente

Deze week lanceert de gemeente de vierde mini-docu Goed Boeren in Hof van Twente. In deze nieuwe mini-docu staat het Melkgeitenbedrijf Veelers centraal staat. Dit familiebedrijf uit Hengevelde heeft de afgelopen generaties veel ontwikkelingen doorgemaakt op het erf en kijkt ondanks de niet altijd eenvoudige omstandigheden, met vertrouwen naar de toekomst.

Clint en zijn ouders Gerrit-Jan en José Veelers vertellen onder andere over de passie voor hun bedrijf, de dagelijkse praktijk, geschiedenis en toekomst van het erf. Naast de zorgvuldige zorg voor de gezondheid van hun dieren, wordt er ook veel gelachen en ontspannen in de skybox.

In de serie mini-docu’s vertellen boeren zelf wat hun visie op de toekomst is en wat hen motiveert in hun werk. Die verhalen over hoe mensen met liefde voor hun bedrijf vooruitkijken en in ontwikkeling blijven, worden gedeeld in de mini-documentaires onder de noemer Goed Boeren in Hof van Twente.

Meer weten?

De mini-documentaires Goed Boeren in Hof van Twente zijn te vinden op: https://www.hofvantwente.nl/buitengebied. Hier is ook meer informatie over het buitengebied te vinden en is het mogelijk om aan te melden voor Bijeenkomst Landbouw van 6 oktober en de digitale nieuwsbrief.

Aanmelden mini-docu

Gemeente Hof van Twente is op zoek naar nog veel meer van dit soort verhalen uit het buitengebied over veerkracht, keuzes en bouwen aan de toekomst. Neem voor meer informatie contact op met Maarten Nieboer via m.nieboer@hofvantwente.nl.