Finaleronde: Digitaal Paaseieren zoeken Met Wilbert, win een waardebon van Wijnhuis De Deurne!

Het tweede paasei lag beter verstopt dan verwacht. Slechts een enkeling had de locatie correct. Het ei lag niet zoals gedacht bij Ruperts Erve, maar bij het beachveld! Onder de goede inzendingen is geloot door de Paashaas en de winnaar is Ellen de Wit! Gefeliciteerd! Ellen, neem maar even contact op Met Wilbert (zie www.metwilbert.nl) en Wilbert zorgt dat je de ijsmunten thuis krijgt!
 
Het derde verstopte paasei!
Paaseieren zoeken Met Wilbert gaat verder… Op deze Tweede Paasdag is Wilbert weer op pad gegaan. Wat is de locatie van dit paasei (foto boven)? Onder de goede inzendingen wordt een waardebon van het wijnhuis uit ons dorp verloot, wijnhuis De Deurne!
Mail je antwoord naar redactie@wegdamnieuws.nl!

Meedoen kan tot derde paasdag april 2020 11.00 uur. Dan maken we de prijswinnaar bekend en zit het er voor dit jaar weer op! Met Wilbert’s actie ben je verzekerd van een leuke bezigheid tijdens dit Paasweekend.

Wilbert ten Thije heeft het idee opgevat om digitaal paaseieren te zoeken en daar zelf prijzen voor beschikbaar te stellen! Wilbert is zelf echte een spelletjesfanaat en paaseieren zoeken hoort er voor hem (bij Waldo) elk jaar echt bij. Het kan eindelijk weer! Daarom ook dit jaar deze Paasactie Met Wilbert! Iedereen kan meedoen! Deze actie is voor hem ook een mooie manier om de lokale middenstand extra in het zonnetje, want Wilbert verloot onder de goede inzendingen elke dag een mooie prijs van Hengeveldse bedrijven of initiatieven 🙂