Formule 1 winnaar van BMD Advies racet door de COOP Hengevelde! 

Daar gaat ie! Martin ter Brake in actie!

Op een druilerige en regenachtige 18 september op de Hengeveldse Open Bedrijvendag bruiste het van de bezoekers, jong en oud uit de regio die een kijkje kwamen nemen bij de plaatselijke ondernemers.
Bij de stand van BMD Advies (bij Bakkerij Nollen) hebben duizenden geïnteresseerden een glimp opgevangen van de virtual-reality Formule 1 beleving of zelf meegedaan om kans te maken op één van de drie prachtige prijzen.

Norman Smit met Martin ter Brake

Gratis winkelen
Inmiddels heeft de trekking plaatsgevonden van de 1e, 2e en 3e prijs uit alle deelnemers aan de ‘Formule1 race’, ongeacht welke tijd er ook gereden werd.
Op maandag 10 oktober bij de COOP te Hengevelde was het zover! De directeur van BMD Advies Norman Smit overhandigde dan de 1e prijs namens BMD Advies voor de VR-Formule1 beleving (Open Bedrijvendag 2022) aan de winnaar Martin ter Brake uit Delden.
Stefan Hemel, vestigingsmanager van de COOP begeleidde de uitvoering van het een minuut boodschappen doen!

Het overhandigen van de prijzen gebeurde separaat.

Overige winnaars BMD Advies VR Formule 1 beleving
De ‘prijzencheques’ werden overhandigd aan Martin ter Brake uit Delden bij de COOP (1e prijs), aan Thijn Hammink uit Boekelo bij De Bloemruiker (2de prijs) en aan Lennon ter Veer uit Goor bij Bistro de Kolenbrander (3e prijs). Hierbij werd de 1e prijs: 1 minuut boodschappen doen bij de COOP, op video vastgelegd.

Winnaars: “Van harte gefeliciteerd!” 

Wij bedanken iedereen die onze stand heeft bezocht tijdens de Open Bedrijvendag Hengevelde 2022. Er zijn interessante gesprekken gevoerd over verschillende milieu- en arbo-uitdagingen, maar zeker is er genoten van jong en oud die in de Formule 1 stoel hebben plaatsgenomen.

Ken je ons nog niet? Bezoek dan onze site www.bmdadvies.nl Op zoek naar een nieuwe baan/ uitdaging? Bezoek www.werkenbijbmd.nl.

Kassa!
De familie ter Brake met Stefan Hemel van COOP Hengevelde en Norman Smit van BMD Advies
In het mandje!