Gratis tas vol boodschappen van SPAR

Nu de zomervakantie voor de meeste voorbij is en we weer in het normale ritme komenkunnen klanten van SPAR Hemel sparen voor een gratis tas vol SPAR huismerkproducten t.w.v. € 25,-. Deze actie loopt van donderdag 14 augustus t/m woensdag 8 oktober 2014.

SPAR huismerk
“Met deze actie brengen we de kwalitatieve producten van het SPAR huismerk extra onder de aandacht. Het assortiment bestaat inmiddels uit ruim 700 artikelen. De producten van het huismerk bieden een zeer aantrekkelijk en verrassend voordelig alternatief. Ze zijn te herkennen aan het SPAR logo op de verpakking en het frisse en eigentijdse design waarmee SPAR uitstraalt trots te zijn op haar huismerkproducten.”, zegt Stefan Hemel, ondernemer van SPAR Hemel, “En gratis boodschappen, dat wil toch iedereen?”

Sparen voor gratis boodschappen

Bij elke €10,- aan boodschappen ontvangt de consument een stempel. Met 40 stempels is de spaarkaart vol en ontvangt men een coupon waarmee de tas vol boodschappen t.w.v. €25,- op vrijdag 31 oktober of zaterdag 1 november bij de winkel opgehaald kan worden. De spaarkaart hoeft niet perse vol te zijn om gratis boodschappen te ontvangen. Bij 10, 20 of 30 stempels ontvangt de consument het product dat bij dit aantal stempels op de spaarkaart vermeld staat. Extra win-actie Op de spaarkaart kan de klant zijn of haar contactgegevens invullen. Bij inlevering van de spaarkaart, en dat hoeft niet eens een volle spaarkaart te zijn, maakt men kans op een unieke SPAR zitzak t.w.v. € 150,-! Deze populaire zitzakken staan vrolijk in ieders huis en zitten erg comfortabel. De spaarkaarten kunnen t/m 12 oktober ingeleverd worden. De winnaar wordt op zaterdag 11 oktober bekend gemaakt.

Meer informatie over deze actie is te vinden op www.spar.nl.