HEBO medewerkers met pensioen

Op vrijdag 18 januari 2019 werd er bij HEBO afscheid genomen van twee medewerkers, aangezien zij de pensioengerechtigde leeftijd hebben bereikt. Arend Brunnekreef en Henk Franken zijn door Norbert Kuipers en diverse collega’s nog eenmaal in het zonnetje gezet tijdens een gezellige receptie met alle collega’s en hun familie. Arend Brunnekreef uit Hengevelde kwam op 7 januari 1991 in dienst bij HEBO Kozijnen BV. Bij zijn vorige werkgever was hij wekelijks van huis, iets dat steeds lastiger met zijn gezin te combineren was. Iemand adviseerde hem eens bij HEBO te solliciteren en daar werd hij direct aangenomen. Het eerste jaar heeft hij op de afdeling afmontage van ramen en deuren gewerkt. Daarna is hij naar de spuitcabine gegaan, de afdeling waar hij sindsdien zijn diverse werkzaamheden heeft verricht. Daarnaast heeft Arend als specialist op zijn afdeling al menig collega ingewerkt. Sinds 15 december 2018 mag hij al genieten van zijn pensioen. Wel brengt hij nog steeds in de vroege ochtend kranten rond met zijn vrouw.

Henk Franken uit Hengelo (O) werkt al sinds 11 mei 1987 bij HEBO. De eerste jaren heeft hij als houtbewerker bij HEBO Huis gewerkt. Maar aangezien Henks hart lag (en ligt) bij het plaatsen van glas kon hij in 1994 de overstap maken naar de afdeling Glaszetters bij HEBO Kozijnen om daar ook nooit meer weg te gaan. Henk is een echte vakman, die in al die jaren menig nieuwe collega op zijn afdeling heeft begeleid.

Henk is op 19 december 2018 officieel met pensioen gegaan.

We willen Arend en Henk bedanken voor vele jaren trouwe inzet voor HEBO en we wensen hen beide nog vele gelukkige en gezonde jaren toe, samen met hun partners, kinderen en kleinkinderen.