Herberg de Gebrande Waateren bijna van start met bomvol bouwvakprogramma!

Hebben jullie het Campingprogramma van Herberg de Gebrande Waateren al gezien? Casper Bebseler van de Herberg: "Vol trots presenteren wij ons zomerprogramma in campingstijl! Voor iedereen is er wel wat te doen en als extraatje hebben we Erwin Nijhoff geboekt met zijn Corona Cadillac tour op 7 augustus vanaf 21.30! We hopen jullie allemaal te mogen ontvangen aan de receptie! Merle is er in ieder geval klaar voor! Morgen vanaf 20.30 speelt ze voor jullie op het terras!". Klik HIER voor de video van Merle die alvast een voorproefje geeft.

Hieronder het programma.

Donderdag 16-07 Opening van de Camping met Merle Kuipers op het terras! Vanaf 20.30

Vrijdag 17-07 Bouwvakfeest met een heerlijke Grilteller en 3 uur bier drinken voor 29,95. Aansluitend Skandal live op het terras vanaf 20.00!! ( voor het eten nog enkele plekken vrij)

Zaterdag 18-07 Campingfeest! Trek je beste campingsmoking aan en win mooie prijzen, blikken bier uit de koelbox en hits van Zwarte Jannes!!? vanaf 20.00

Zondag 19-07 Domenica Italiana, heerlijke Italiaanse specialiteiten wachten op jullie! Het menu is als volgt:
- Bruschetta
- Vitello Tonato
- Tagiatelle met Zalm
- Tiramisu met citroenijs en Limocello

Te verkrijgen als menu maar ook los! Natuurlijk hebben we ook heerlijke Italiaanse wijnen en bieren klaar staan! Hele dag op ons terras!

Wil jij erbij zijn ? Reserveer snel je plek en we zien elkaar in de Herberg!

Heb je de folder niet ontvangen maar wil je het volledige programma rustig nalezen, check HIER de uitgebreide folder.