Met Ter Doest, Diny en Giny naar Drente!

Raymond ter Doest: ”Onze jaarlijkse, 5-daagse busreis is compleet, dit jaar gaan we naar “Mooi Drenthe!” De eerste aanmeldingen zijn alweer binnen, wederom een prachtige reis onder begeleiding van 2 ervaren vrijwilligers, Diny Vossebeld en Giny Geerlings. Na de goede en leuke ervaringen van voorgaande jaren, gaan we in samenspraak met onze ervaren vrijwilligers en buschauffeur weer op reis. Dit jaar van 29 juli t/m 2 augustus 2019 naar “Mooi Drenthe”
Is het nu Drenthe of Drente…..dit is een vraag die wij in deze 5-daagse niet gaan oplossen. Onze reis gaat naar Vledder in “MOOI Drenthe” wij verblijven 4 nachten in Hotel Brinkzicht.
Op verzoek sturen wij u een flyer met alle reisinformatie of zie bezoek onze website: www.ter-doest.nl en bekijk onze brochure.

De provincie Drenthe ligt in het noordoostelijke deel van Nederland en grenst aan de provincies Overijssel, Groningen en Friesland. Het oostelijke deel van de provincie vormt de grens met Duitsland. De hoofdstad van de provincie is Assen maar Emmen is de grootste stad van de provincie. Er zijn veel prachtige grote en kleine dorpen te vinden met een lange geschiedenis. In de provincie zijn nog opvallend veel zogenaamde brinkdorpen te vinden. Deze kenmerkende dorpen onderscheiden zich door een groot plein in het centrum van het dorp. Hotel Brinkzicht is een prachtige basis voor onze uitstapje van deze week om “Mooi Drenthe” te ontdekken.
 
Op verzoek sturen wij u een flyer met alle reisinformatie of zie bezoek onze website: www.ter-doest.nl en bekijk onze brochure
 
Met vriendelijke groet,
Raymond ter Doest