Na 45 jaar het stokje overgegeven: ‘Een zeer warme overdracht”

Vandaag was na bijna 45 jaar de laatste dag voor Betsie, Jan en Geert Keuper wat de zuivel en de winkel betreft. Vele klanten hebben  vandaag afscheid moeten waarbij gelijk kennis gemaakt kon worden met de opvolgers. Onder het genot van een bak koffie en verse oliebollen; gebakken door de moeder en de zus van de heren werd er terug- en vooruitgeblikt.

Jan Keuper: “Dit voelt goed zo, al speelt er wel een dubbel gevoel door de omstandigheden. Maar de keuze was niet anders geweest, de tijd is daar voor ons gevoel. Hij is tijd om leuke dingen te doen, wat vaker en langer op vakantie, wat meer tijd voor de krant. Er vallen een aantal verplichtingen weg waardoor er wat meer rust ontstaat in het dagelijkse leven. In ieder geval zijn er erg blij met ‘onze jongens!’ Er is dan ook sprake van een zeer warme overdracht, ik zal de komende tijd nog wel een vraagbaak blijven en dat doe ik met alle plezier.
De pasta blijf ikzelf nog doen, ik heb nog geen idee voor hoelang, “kiek’n wat ut wordt!”

Een warme overdracht: Bart kon de jong belegen niet vinden

De opvolgers
Bart en Erwin Sprokkedreef, ‘wereldberoemd’ als de Zuivelbroeders. Op de vraag hoe nu verder en of er veranderingen aan zitten te komen reageerde Erwin:
“Eerst zo vedan, we hebben wel ambities maar die brengen we in een later stadium naar buiten.
Vandaag was vooral voor Jan, Betsie en Geert een mooie en bijzondere dag. Klanten die steevast 45 jaar lang komen en vandaag dus ook weer om daarnaast de dank voor al die jaren te tonen.

Bart en ik konden daarnaast kennismaken met de klanten en hebben de winkel voor het eerst kunnen bestieren.
De taakverdeling zal in eerste instantie weinig veranderen.

Daar waar Bart de verantwoordelijkheid heeft over de productie zal ik de in- en verkoop evenals het bezorgen en de administratie op me nemen. Natuurlijk helpen we elkaar hierbij maar zo voorkomen we dat we druk zijn met dezelfde dingen te regelen.

We hebben er zin in!”

De eerste klant voor Erwin!