Open koffie ZZP Hof van Twente bij Follow by Esther

                                                                                            Op vrijdagmiddag 20 mei vanaf 15.00 uur organiseren we als ZZP Hof van Twente een Open Koffie om kennis te maken met elkaar en om tenetwerken in de voormalige Laarschool in Goor. We zijn te gast bijEsther van Sermond in haar interieurontwerpstudio Follow by Esther.Zij is interieurstyliste en adviseert haar klanten, zowel particulier als zakelijk, bij vragen over inrichting, het maken van een moodboard of een lichtplan. We krijgen een rondleiding en ondertussen vertelt Estherover haar werkwijze. Dit onder het genot van een kop koffie of thee en aansluitend een netwerkborrel. Ben je als ZZP’er gevestigd in de gemeente Hof van Twente, meld je dan aan voor deze interessante namiddag. Meer over ons netwerk vind je op www.zzphofvantwente.nl.

 

Programma 20 mei bij Follow by Esther, H.Heijermansstraat 36 Goor

Voor ZZP’ers wonend en/of gevestigd in Hof van Twente

15.00 uur: ontvangst met koffie/thee

Aansluitend: rondleiding Follow by Esther
 aansluitend een netwerkborrel

17.00 uur: afsluiting


Aanmelden: kan per direct via info@zzphofvantwente.nl 
Kosten: er zijn geen kosten verbonden aan deze Open Koffie.

Bijeenkomsten 2022 (alvast voor je agenda…)
Het hele jaar door treffen we elkaar als ZZP’ers in de gemeente Hof van Twente. Eerstvolgende bijeenkomsten:
29 juni​​16.00 – 18.00 uurRondleiding en netwerken op wijnterras bij Wijngaard Hof van Twente
21 september19.00 –  21.00 uurRondleiding Op ’n Stoom en netwerkborrel in Goor
12 oktober15.00 – 17.00 uurOpen koffie (locatie volgt)
23 november15.00 – 17.00 uur Rondleiding en netwerkborrel bij Hebo in Hengevelde
Meer data en tijdstippen volgen zo snel mogelijk.

Ondernemersbijeenkomst ZZP Hof van Twente

ZZP Hof van Twente organiseert bijeenkomst door en voor ZZP’ers die gevestigd zijn in de gemeente Hof van Twente. Als ZZP’er kom je in aanmerking voor gratis naamsvermelding op de website van ZZP Hof van Twente. Wil je lid worden dan betaal je slechts € 99 per jaar. Daarmee heb je toegang tot de thematische ondernemersbijeenkomsten (gemiddeld 4 per jaar) en krijg je extra ruimte op de website van ZZP Hof van Twente voor informatie (tekst en beeld) over jouw bedrijf. Uiteraard plaatsen we daarbij een link naar jouw eigen website. Het zorgt voor meer naamsbekendheid en je wordt beter gevonden door potentiële klanten. Dat is het resultaat van gezamenlijke investering in samenwerking, techniek en marketing.

ZZP Hof van Twente
De werkgroep ZZP Hof van Twente bestaat uit vijf ZZP’ers: Karen Emma Bunte van Ermena Support (Bentelo), Tim Gerritsjans van Emcuview Solutions (Delden), Daniëlle Bruseker van Puur StruQtuur(Goor), Anneke Nijkamp van BlinkUp (Markelo) en voorzitter Ellen te Riele van Mail-me-nu.nl (Hengevelde). Namens Ondernemersloket Hof van Twente is Berryl Michel actief in de werkgroep. Houd ook de agenda in de gaten op www.zzphofvantwente.nl.