Pensioen voor HEBO servicemonteur Erik Regterschot

Op vrijdag 4 september heeft HEBO afscheid genomen van Erik Regterschot, die met zijn ruim 66 jaar mag gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. Erik is door Norbert Kuipers en zijn naaste collega’s nog eenmaal in het zonnetje gezet tijdens een gezellige receptie met een aantal collega’s en zijn familie. In verband met de Coronamaatregelen konden helaas niet alle collega’s voor de receptie uitgenodigd worden.

Erik Regterschot, woonachtig in Diepenheim, getrouwd en vader van twee kinderen, kwam op 28 maart 1988 in dienst bij HEBO Huis BV. Daar heeft hij de eerste jaren werkzaamheden verricht in de werkplaats en op de bouw. In 1995 is Erik overgestapt naar de serviceafdeling van HEBO Kozijnen, hij werd servicemonteur. Een afwisselende baan met veel contact met mensen en een stukje vrijheid. Inmiddels heeft hij dat zo’n 25 jaar met plezier gedaan en mag hij gaan genieten van zijn welverdiende pensioen.

En deze levensgenieter zal zich tijdens al die toekomstige vrije tijd niet gaan vervelen. In zijn grootste hobby, wandelen, kan hij veel tijd steken. Samen met zijn vrouw of zoon, maar ook alleen loopt hij vele kilometers. Daarnaast heeft hij nu nog meer tijd om samen met zijn vrouw te genieten van hun geliefde weekendjes weg en vakanties naar Griekenland.

We willen Erik bedanken voor vele jaren trouwe inzet voor HEBO en we wensen hem nog vele gelukkige en gezonde jaren toe, samen met zijn vrouw en kinderen.

HEBO Kozijnen