Pluk raak voor een knaak bij de Tuinderij

De heerlijke zomer zit er weer op. De herfst is in aantocht met zijn mooie kleuren en hopelijk ook nog wat aangename dagen. We hebben een fantastisch mooi pluk- en theetuin seizoen achter de rug. En dat willen we feestelijk afsluiten. In het laatste weekend van september kunt u helpen de pluktuin leeg te plukken. Op zaterdag 27 septemberen zondag 28 septemberkunt u voor maar € 2,50 zelf een groot boeket bloemen plukken (op=op, 1 bos pp). In onze bloemenpluktuin hebben wij veel verschillende soorten eenjarigen, zoals Cosmos, Dahlia’s, en zonnebloemen. De Tuinderij heeft ook een groot aantal vaste planten en grassen die geschikt zijn om te plukken. In totaal een grote verscheidenheid, waar iedereen wel iets van zijn gading kan vinden. Na het plukken even uitrusten en nagenieten?

In ons theehuis staat een high tea buffet klaar. U kunt zelf de hapjes kiezen waar u van wilt genieten en u kunt lekker plaats nemen in onze theetuin. Mocht het weer wat tegenvallen dan zorgen we voor overdekte zitplaatsen.

Ook hebben we diverse planten akties voor dat weekend en een mooie sortering bloembollen om uit te kiezen.

Genoeg reden dus om even langs te komen. Lekkere hapjes eten van het high tea buffet. Een groot boeket plukken voor maar € 2,50. Gezellig even rondlopen op onze kwekerij..... Ontspannen, lekker en leuk. U bent van harte welkom aan de Haaksbergerweg 19, Markelo. Dit is aan de N347, halverwege tussen Goor en Hengevelde.

Jolanda Veenhof

de Tuinderij

Jolanda Veenhof-Tas

de Tuinderij

Haaksbergerweg 19

7475 MD  Markelo

Aan de N347 tussen Hengevelde en Goor

Wij zijn geopend:

Woensdag/donderdag/vrijdag van 9-18.00 uur

Zaterdag van 9-16.00 uur

Zondag van 11-17.00 uur