Prijsuitreiking Decemberactie SIO Winkeliers: “Voor het brood naar Hengevelde”

Eerste prijs, de familie Slijkhuis uitgereikt door Jon Klein Breteler

Dinsdagavond was dan eindelijk de prijs uitreiking van de Decemberactie van de SIO Winkeliers en wel bij de herberg Gebrande Waateren. Annet Wolterinck en Jon Klein Breteler mochten voor sinterklaas en kerst vrouw spelen in de 9e editie van deze succesvolle actie. Van iedere besteding boven de € 10,- konden klanten een deelnemers lot invullen. Vele weekwinnaars hebben in december een volle boodschappentas thuis mogen ontvangen maar er kunnen er maar drie naar de finale! Op een loten totaal van zo’n 6000 die terug zijn gekomen zijn vanavond de drie hoofdprijs winnaars bekend gemaakt. De door de notaris Marco Lenderink getrokken lootjes maakten bekend: De winnaars kwamen deze keer allen van buiten Hengevelde!

Eerste prijs, de familie Slijkhuis
Deze ging naar Markvelde, oh nee Neede. Of toch Lochuizen?

“Vie heurt eigenlijk  nargens bie!” Officieel is het Noordijk. “Omdat het brood hier zo lekker is komen we naar Hengevelde. Eerder ging mijn vrouw alleen maar nu ik ouder word zoek ik wat meer beweging en ga ik mee.
Wij doen elke dinsdag ochtend hier boodschappen, Nollen is onze de hoofdleverancier. Dat al 25 jaar, sinds dat bakker Hilhorst weg is, die zat op de berg in Lochuizen. En de Coop kan ieder week op ons rekenen. Verder wat Hengevelde betreft, Rotink, bij Han komen we ook wel veel, dat is altijd wel lachen. Maar dit is een mooie prijs, SIO bedankt!”

Jan Schutte

Tweede prijs
Plek twee ging naar Goor, zonder twijfel! En wel naar Jan Schutte:
Ik ben nogal een vroege vogel en bakkerij Nollen is hierop zaterdag om 7.30 al open. Ook bij Schilderbedrijf Lentelink ben ik al jaren vaste klant. Mijn vrouw Miranda heeft bij Robert in de klas gezeten. Ze kennen ons en weten wat we nodig hebben,  dat bevalt gewoon heel goed!”

Deze prijs is in ontvangst genomen door Casper Bebseler

Derde prijs
Deze ging naar de familie de Winkel uit Goor, zij waren op vakantie. Deze prijs is in ontvangst genomen door Casper Bebseler.

De winnaars  op een rij
1. Familie Slijkhuis, een waardebon van de SIO Winkeliers van € 400,-
2. Jan Schutte, een waardebon van de SIO Winkeliers van € 200,-
3. Familie de Winkel, een diner bon van de Gebrande Waateren van € 100,-

De SIO winkeliers wensen de winnaars veel plezier en graag tot ziens!De deelnemende winkeliers en horecaondernemers zijn:

Bakkerij Nollen, Bistro de Kolenbrander, De Bloemruiker, Eko Twente, Hotel Hof van Twente, Auto Kleinsman, Decokay Lentelink, het Ruiterparadijs, Keurslagerij Brummelhuis, COOP Hengevelde, Ten Thije Keukens, Beauty inn De Kleumpe, Wijnhuis De Deurne, Ayurveda Twente, Eetsalon Elf, Haarmode Marleen Rupert, MK bedrijfskleding en PBM’s en Herberg de Gebrande Waateren, Dierenkliniek de Hofmarke en De Bazar van Jon.