Reminder bouwvakprogramma Herberg de Gebrande Waateren

De bouwvak is in volle gang en er lijkt steeds mooier weer aan te komen. Hieronder het restand van het bouwvakprogramma van Herberg de Gebrande Waateren. Casper van de herberg hierover: "Voor alles geld, meld je even aan dan weten we waar we rekening mee kunnen houden!"

- 22/07 : Woensdag Bingodag! Wie heeft de kaart het eerste vol? Speel mee voor mooie prijzen! Nog enkele plekken beschikbaar

- 23/07 : Barbecueavond met Stefan Beld! In samenwerking met slagerij Stefan Beld organiseren we een heerlijke zomerbarbecue! Geef je snel op en geniet voor slechts € 20,- van dit barbecue festijn! Kinderen kunnen in de avond gezellig een broodje komen bakken!

- 24/07 : Irish Night! Met Guinnes, Ierse whiskys en heerlijke muziek van de O'llainnis beloofd dit een topavond te worden! Vooraf serveren we een heerlijke Shepherd's Pie dus schuif hiervoor ook lekker aan!

- 25/07 : All American Night! Stars and Stripes it is! Camping the Herberg goes American! Met heerlijke amerikaanse burgers, spareribs and in de avond donuts and corndogs! Bart Eshuis draait de hits en wie het langst op de Rodeostier blijft zitten wint leuke prijzen! Voor de kinderen is er in de middag onze kinderbingo!

26/07 : Hax'n Sonntag : Geniess doch mal ne liter bier und ne SchweinsHaxe vom Grill!! Heerlijk genieten van een vers gebraden haxe met een potje bier op zondag middag!

27/07 : Fietstocht! Maandag is fietsdag dus kom tussen elf en twaalf naar de Herberg voor een een mooie tocht! De tocht inclusief wat lekkers en een drankje onderweg zijn te verkrijgen voor 6 euro en na de tijd serveren we een heerlijke Wegdammer Grostl voor maar €12,50!