Sinterklaas kwam langs Hengevelds kinderdagverblijf en peutervang

Gisterenmorgen was het dan zover! Het sinterklaasfeest van kinderdagverblijf Bommel de Beer & peuteropvang de Honingbijtjes en BSO Het Berenbos bij Herberg de gebrande wateren.

Alle kindjes waren zeer gespannen , zou de sint ook dit jaar wel tijd vrij maken ? Maar gelukkig Sinterklaas kwam weer gezellig met zijn 2 pieten .

Er werd dan ook vol op gefeest, van een liedje tot aan een dansje. Dit samen met clown Funny. Er werd een leuke polonaise ingezet, en natuurlijk ook de mooie figuurballonnen mochten niet ontbreken op deze morgen. Ook was er nog een jarige in de zaal, Luca Ten Thije, deze werd uiteraard toegezongen door de hele zaal met een mooie ballonnen feesthoed van Clown Funny.

Aan een mooie morgen komt natuurlijk ook een eind. Sinterklaas wilde natuurlijk alle kinderen voorzien van een cadeautje net als alle andere jaren. Maar wat bleek… .. Rommelpiet is de cadeautjes vergeten!!!! Hij moet van Sinterklaas op zoek! Gelukkig komt Rommelpiet na een dansje binnen rijden met de GoCab vol met ……… jazeker de cadeautjes!!!