Sparen voor dubbelwandige glazen bij Spar Hengevelde

De decemberdrukte is net voorbij en bij SPAR HEMEL is al weer een nieuwe spaaractie. SPAARACTIE VOOR DUBBELWANDIGE GLAZEN VAN HET MERK SCHOTT ZWIESEL Dubbelwandige glazen zijn helemaal trendy. Door de dubbele wand zijn ze beter geïsoleerd en blijven drankjes langer op temperatuur. Spar speelt hierop in door vanaf 1 januari te starten met een spaaractie voor dubbelwandige glazen in 3 verschillende maten. De actie loopt tot en met 18 februari, dus er is voldoende tijd om een collectie bij elkaar te sparen. HOE WERKT DE ACTIE?

Bij besteding van € 5,00 (met uitzondering van tabak, sterke drank, statiegeld, geneesmiddelen, en zuigelingenvoeding voor baby’s jonger dan zes maanden, PostNL artikelen en overige service) ontvangt de consument 1 zegel. Ook worden extra zegels verstrekt bij aanschaf van speciale actieproducten. Bij 20 zegels is de spaarkaart al vol en ontvangt men tegen bijbetaling van € 2,99 een set van 2 glazen. De sets met espresso-, koffie en thee- en latte-glazen kan worden gecompleteerd met een bijpassende dubbelwandige waterkan. Zo’n kan kost normaal
€ 24,99, maar kan in de actieperiode bij SPAR HEMEL worden aangeschaft voor € 9.99.

Een spaaractie past goed bij SPAR, aldus SPAR ondernemer Stefan Hemel “Onze trouwe klanten weten dat wij gedurende het jaar altijd zorgen voor één of meer spaaracties voor producten die iedereen graag wil hebben of kan gebruiken.”

Meer informatie over deze actie is te vinden op www.spar.nl.