Sparen voor ZWILLING bestek bij Coop Hengevelde

Een unieke spaaractie bij Coop! Klanten van Coop Hengevelde kunnen tot en met zondag 5 februari 2017 sparen voor bestek van ZWILLING, een bekend A-merk van bewezen hoge kwaliteit. Coop viert dit jaar haar 125-jarig jubileum en verrast haar klanten daarom het hele jaar door met geweldige spaaracties. Het sparen voor ZWILLING bestek is gestart op maandag 14 november 2016. Klanten kunnen sparen voor zeven verschillende sets: een dinerset, serveerset, spaghettiset, visset, gebakset, een set koffie-/theelepels en een kinderbestek. Bij besteding van elke € 5,- en bij geselecteerde actieproducten ontvangen klanten een spaarzegel. Bij twintig zegels is de spaarkaart vol. Klanten kunnen met één of meerdere volle spaarkaarten tegen een zeer scherpe prijs een ZWILLING bestekset aanschaffen. De dinerset is zelfs gratis bij inlevering van drie spaarkaarten!

Stefan, Coop Hengevelde: “De besteksets van ZWILLING zijn een mooi cadeau voor pakjesavond en perfect om tijdens de kerstdagen mee uit te pakken. Het tijdloze bestek is gemaakt van roestvrijstaal en geschikt voor de vaatwasser. Bij inlevering van drie volle spaarkaarten ontvangen klanten de dinerset zelfs helemaal gratis, dat maakt de spaaractie extra aantrekkelijk voor onze klanten!”

De spaaractie loopt nog tot en met zondag 5 februari 2017. Klanten kunnen nog tot en met zondag 19 februari 2017 hun volle spaarkaart inleveren.

Voor meer informatie: www.coop.nl/bestek