Stempelpost fiets4daagse Borculo op varkensbedrijf Arjan Schreijer

De fiets4daagse van Borculo heeft op donderdag altijd een Boerendag. Op verschillende Agrarische bedrijven was een stempelpost, en de mogelijkheid om op het bedrijf te kijken. Op het vleesvarkensbedrijf van Arjan Schreijer was de tweede stempelpost voor de 40 en 60 km routes. Ongeveer 250-300 fietsers hebben het bedrijf van Schreijer aangedaan.  Veel belangstelling was er voor het bedrijf, het boerenleven en de buiten lopende wolvarkens. 
Arjan: ‘Ik heb veel positieve reacties gekregen over het houden van varkens op zowel de traditionele manier, als de scharrelvarkens buiten. De fietsers vonden het mooi om te zien hoe onze wolvarkens buiten scharrelen. En dat ze nog een paar harde worsten konden kopen gaf nog extra toegevoegde waarde. Ik kijk tevreden terug op deze dag!’ Na het nuttigen van koffie, fris of soep gingen de fietsers verder naar de volgende stop.
 
Voor iedereen die ook graag harde worst van de buitenvarkens van Schreijer wil kopen: vrijdag 26 juli, van 10-12 uur, staat de deur voor u open! 3 harde worsten voor € 10,-!