’t Ruiterparadijs op zoek naar overnamekandidaat

’t Ruiterparadijs uit Hengevelde gaat op zoek naar een andere eigenaar. Tegenover de redactie laten zij het volgende weten: “Niet uit noodzaak en ook niet als gevolg van Corona maar om andere redenen hebben wij van ’t Ruiterparadijs besloten een overnamekandidaat voor de veelzijdige ruitersportwinkel te zoeken.”
Francine van der Meer wil (mede qua leeftijd en om gezondheidsreden) iets anders gaan ondernemen zodat ook haar ouders Kina en Klaes van der Meer een stapje terug kunnen doen. Gezamenlijk hebben ze daarom besloten de winkel te gaan verkopen. Francine heeft 15 jaar geleden de toen net gestartte winkel overgenomen om er in de loop der jaren een florerende onderneming van te maken. Kina en Klaes springen daar waar nodig bij en zijn voor ‘t Ruiterparadijs te vinden op concoursen, beurzen en op evenementen (o.a. de Military in Boekelo). Daarnaast doet Klaes de zadelservice. Verkoop heeft naast rationaliteit natuurlijk ook een emotionele impact. Om alles onafhankelijk en soepel te laten verlopen hebben ze voor professionele ondersteuning gekozen.

Bent u benieuwd naar de verkoopgegevens, klik HIER.  Voor nadere informatie omtrent de reden tot verkoop kunt u contact opnemen met Kina via 06-22238487.