Ten Thije Keukens van alle (keuken)markten thuis

Harrie ten Thije, beter bekend in de regio als ‘Kökk’n Harrie’ bestiert samen met zijn broer Ben al jarenlang Ten Thije Keukens in hartje Hengevelde. Naast kwalitatief hoogwaardige keukens en renovatie voor particulieren wil Ten Thije nu ook graag projecten gaan leveren in samenwerking met een nieuwe leverancier Burger Keukens uit Duitsland. 
Topkwaliteit voor een budgetprijs
Harrie: “Wij werken graag mee aan diverse nieuwbouwprojecten. Wil je bijvoorbeeld een  nieuwbouwwoning te kopen, dan kan het voordelig uitpakken als je de keuken aanschaft bij de keukenzaak die aangesloten is bij het project. Altijd één aanspreekpunt en van begin tot eind overzicht over het project. Op die manier hopen wij onze klanten veel zorg uit handen te nemen.” Ten Thije heeft een opstelling van Burger Keukens geplaatst in de showroom, zoals die gebouwd gaan worden in de starters- en seniorenwoningen in de nieuwbouwwijk De Marke in Hengevelde. (Zie foto's onder)
 
 
Een goede keuken met een betaalbare prijs maar ook de metalen scharnieren, laden en korven met soft-close zijn van een indrukwekkend goede kwaliteit. Er is keuze uit ruim 70 verschillende soorten fronten: strak, mat, glans of een uitgewerkt front met bijvoorbeeld een kader en het kunststof blad is er in 15 varianten. Daarnaast krijgt uw keuken altijd apparatuur van topmerken voor een scherpe prijs. “Omdat”, zo menen de broers, “alleen topkwaliteit is een lang leven beschoren.”
 
Veelzijdig, innovatief en coronaproof
Kom gerust eens langs en laat u voorlichten en verrassen over de eindeloze mogelijkheden op keukengebied en wat Ten Thije Keukens daarin voor u kan betekenen. Met de ruim 60 jaar aan ervaring bent u bij Ten Thije altijd verzekerd van eerlijk, deskundig en professioneel advies op het terrein van veelzijdige, innovatieve keukens voor elk budget. De showroom is gewoon geopend en naar de richtlijnen van het RIVM en in het belang van ieders gezondheid zijn alle voorzorgsmaatregelen getroffen met betrekking tot het het coronavirus, zoals ontsmettingsmiddel en een kuchscherm. Naast de reguliere openingstijden, kunnen ze ook op afspraak werken. De koffie staat klaar!
 
Ten Thije Keukens BV
0547 33 35 61
info@tenthijekeukens.nl
Goorsestraat 31, 7496AB, Hengevelde
 
Openingstijden:
Maandag t/m woensdag  09.00 - 18.00 uur
Donderdag & vrijdag  09.00 - 20.00 uur
Zaterdag   11.00 - 16.00 uur
 
Bron:
Hofweekblad/Drukkerij Unaniem
Molenstraat 14
7491 BG Delden
T: 074-376 13 54
I : www.hofweekblad.nl / www.hofgids.nl
E: marlies@hofweekblad.nl