Uitvaartleider, iets voor jou? (advertentie)

Wil jij onderzoeken of dit vak iets voor jou is? Lees dan eens verder. Want ons team heeft plek voor een nieuwe (parttime) uitvaartleider.
Misschien ben jij dat wel!
Het beroep van uitvaartverzorger is niet alledaags. Het roept vaak vragen op. Vroeg of laat krijg je van dichtbij te maken met zo iemand. Je ziet dan vooral wat hij of zij vóór de schermen doet: in een uitvaartcentrum, kerk, in een crematorium of op een begraafplaats. Maar het beroep is zoveel meer dan dat.

Wellicht ben je nieuwsgierig. Hoe ziet een werkweek eruit? Wat doet een uitvaartleider allemaal? Wat moet je als mens in huis hebben? Hoe ga je om met alle emoties? Hoe hebben wij binnen ons bedrijf uitvaartzorg ingericht en wat vind jij daarvan?
In onze zoektocht naar een nieuwe collega lijkt het ons leuk en zinvol om met jou in gesprek te gaan. Laagdrempelig en uiteraard geheel vrijblijvend. Wij zetten de koffie en vertellen over ons vak. Jij stelt de vragen die je hebt. Op die manier kun jij ontdekken of het je wat lijkt. Is het antwoord ja, dan kun je daarna solliciteren en heb je de eerste kennismaking al gehad. En kom je er achter dat het niks voor je is, dan heeft het jou – hopelijk – lekkere koffie en een leuk gesprek opgeleverd.

Goed om te weten: woon jij verder dan 5 kilometer buiten de Hof van Twente? Dan kun je vanwege de afstand niet bij ons komen werken.

Kijk op www.tonnykranenberg.nl en laat ons vóór maandag 31 januari via een mailtje weten met wie van ons jij die kop koffie wilt drinken! Dan nemen wij contact met je op voor een afspraak.
Wellicht tot ziens!

Nick Kleijsen – Aniek ten Zende – Rainier Ensink – Tonny Kranenberg

Klik op de afbeelding voor een volledige weergave