Vakantie programma: Cafévrienden van Café ’t Kooltje!

Het krijtbord is ingevuld, de agenda is rond en die pleertent blijft nog een tijdje langer staan!De komende maanden staan nog een aantal feestjes bij 't Kooltje in de agenda en daar willen zij jullie graag voor uitnodigen! De aftrap is op:
 
16 & 17 juli:
Trappen ze gewoon geneuglijk en dorstig de bouwvak af. De deuren gaan dan open in de tijd zoals het hoort te zijn: 16:15!

18 juli:

Terug van weggeweest! De Mallorca Megapark Party! Met deze tent nu bij hun in de achtertuin kunnen we dit niet overslaan natuurlijk. Van de towers tot aan CO2, je gaat het allemaal tegenkomen!

25 juli:

Stropdaszuipen met DJ Seit! Wie-o-wie gaat Lars Bouwmeester van zijn troon afstoten en wordt eigenaar van de felbegeerde: Zwarte stoel?

26 juli:

We zijn nog niet eens nuchter van de dag ervoor of we gaan weer vrolijk door.
De Zinderende Zondag die ze laatst zouden organiseren is de 26e mét dezelfde artiesten en nog heul veul meer gekkigheid.

31 juli t/m 2 augustus:

Gaan ze hun parkeerplaats omtoveren tot een waar beachpaleis. Zon, zee, strand en Kooltje. Wat wil je nog meer?

9 augustus:

Tis weer voorbij die mooie bouwvak....
Helaas, overal komt een eind aan. Desondanks gaan we het goed afsluiten. Beetje eet'n, beetje drink'n, paar artiestjes. Ze doen er alles aan om jou op die maandag ''gewoon vanouds'' weer slecht op het werk te krijgen.

16 augustus:

Een nieuwe strijd in Hengevelde! Het voetbaltoernooi tussen de kameradengroepen in Hengevelde. Wie is de beste? Wie is de slechtste. Meer informatie volgt heel snel.

3 t/m 6 september:

De keals van Radio Rotonde komen terug! Fijne pannenkoeken worden 24/4 gedraaid, dus uiteraard hoef je je nergens zorgen om te maken. Met deze platenbazen ben je in goede handen.
Hou de Facebookpagina van Café 't Kooltje voor alle informatie, reserveringen, aanmeldingen en tijden in de gaten.
 
Ajetow!