Vrijdag en zaterdag Plantjesmarkt bij Coop Hengevelde

Vrijdag 8 en zaterdag 9 mei van 9.00 tot 17.00 is er weer de jaarlijkse plantjesmarkt bij Coop Hengevelde. Alle kleine perkplanten (o.a. Spaanse Margrietjes, Geraniums, Petunia’s, Fuchsia’s of Begonia’s) 4 stuks voor €5,- (per stuk €1,50) Grote hang- en terrasplanten, Hortensia’s en groenteplanten, 2 stuks voor €10,- (per stuk €7,-) Extra grote hang- en terrasplanten 2 stuks voor €15,- (per stuk €9,-)

De plantjesmarkt is een Cooptraditie die standhoudt, ook in roerige tijden. Hiermee stralen we positiviteit uit, iets wat iedereen wel kan gebruiken in deze bizarre tijden. Wegens de recente ontwikkelingen rondom de verspreiding van het Coronavirus zijn we wel genoodzaakt aanpassingen door te voeren met betrekking tot de organisatie van de plantjesmarkt.
We zorgen dat de regels van het RIVM in acht worden genomen. Elke klant is bijvoorbeeld verplicht om een winkelwagen/rolmand mee te nemen op de plantjesmarkt, er gelden een maximaal aantal bezoekers. De plantjesmarkt krijgt een in- en uitgang, dit voorkomt dat klanten elkaar kunnen passeren en uiteraard geldt de 1,5 meter afstand regel!

De mogelijkheid om buiten af te rekenen geldt dit jaar niet, er moet binnen worden afgerekend. Net zoals voorgaande jaren is het mogelijk om je planten  te laten verpakken als cadeau, ideaal voor moederdag!

We zorgen er met zijn allen voor dat de veiligheid van onze medewerkers en klanten gewaarborgd blijven, en we maken er met z’n allen een gezellig lokaal evenement van!