Winnaars bekend van 2e en 3e ronde Paaseieren zoeken Met Wilbert

Nu de finaleronde!

Het tweede paasei dat Wilbert verstopte lag Slagerij Brummelhuis in de etalage!
Onder de goede inzendingen is geloot en de winnaar is: Hennie van Kessel! Gefeliciteerd! Zij heeft een pakket van Nollen gewonnen en Wilbert heeft deze inmiddels bij haar langsgebracht!

Het ei van Wilbert bij de actie van De Markering werd gevonden door Stijn Vaarhorst! Stijn woont in Lisse maar is bij zijn opa en oma op bezoek. Hij komt vast terug om zijn gewonnen bon van Jon te verzilveren! Stijn, gefeliciteerd!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen
Met Wilberts actie kunnen we allemaal meedoen. Je hoeft niet op pad, te zoeken in gaten en kieren. Vanaf Wegdam Nieuws kun je digitaal meezoeken! Met Wilbert’s actie ben je verzekerd van een leuke bezigheid tijdens dit paasweekend.

Vandaag de laatste ronde voor dit jaar! Wilbert aka Paashaas is weer op pad gegaan. Weet je waar het ei ligt, dan maak je een goede kans op een mooie prijs! Vandaag is dat een wijnpakket van Wijnhuis De Deurne!

Wil je meedoen?
Denk je te weten wat de locatie van dit paasei is? Mail je antwoord dan naar redactie@wegdamnieuws.nl of app naar 0618273674. Morgen rond 12.00 uur wordt de laatste winnaar bekend gemaakt!