ZZP Hof van Twente sterk van start

Afgelopen week vond de Kick Off plaats van ZZP Hof van Twente. Meer dan 50 ZZP’ers, en ook andere geïnteresseerden, kwamen naar de Reggehof om daarbij te zijn. Wethouder Wim Meulenkamp gaf het officiële startsein door een champagnekurk de theaterzaal in te schieten. Hij riep de leden van de werkgroep ZZP HvT op het podium en feliciteerde hen met het nieuwe netwerk. Meulenkamp gaf aan dat er volgens de Kamer van Koophandel 2.200 ZZP’ers actief zijn in Hof van Twente. “Doordat ZZP’ers zich nu verenigingen, vergemakkelijkt en versterkt dat de onderlinge communicatie. Ook wij zijn daar blij mee, want we willen een MKB-vriendelijke gemeente zijn, en dus ook die grote groep ZZP’ers bereiken”, benadrukte de wethouder. Het platform is te vinden via www.zzphofvantwente.nl.
Behoefte aan ZZP Platform
 “ZZP Hof van Twente is gericht op krachtenbundeling”, verklaart Ellen te Riele als kartrekker namens de werkgroep. “Je krijgt meer naamsbekendheid en wordt beter gevonden door potentiële klanten  via één digitaal platform. Dat is het resultaat van gezamenlijke investering in goede webtechniek en online marketing.” Volgens Te Riele gaven ook veel zelfstandig professionals aan dat ze uitzien naar de netwerkbijeenkomsten in het nieuwe jaar. “Thema’s voor deze bijeenkomsten, waarin we kennis en ervaring delen, bepalen we met de leden. Ook zien ZZP’ers de bijeenkomsten als kans om elkaar beter te leren kennen en om elkaar makkelijker te vinden in situaties waarin samenwerking gewenst is.’
Doelen in 2019
ZZP Hof van Twente kreeg felicitaties van Wilco de Jong, directeur HofMarketing, maar ook van Frans Schuitemaker namens het Ondernemersplatform Hof van Twente en de Sociaal Economische werkgroep. Tijdens een praktische workshop, stimuleerde Bert Breukers van ROZ de ZZP’ers in de zaal om al vast na te denken over reële ondernemersdoelen voor het volgende jaar. Na het officiële deel nodigde Clement Postmus, directeur van de Reggehof de aanwezigen uit voor een drankje en hapje in de foyer. Een mooie start van ZZP Hof van Twente, waarbij meteen flink werd genetwerkt.
Meld je aan
Ben je ZZP’er en gevestigd in de gemeente Hof van Twente, zorg dan in ieder geval voor een gratis naamsvermelding op www.zzphofvantwente.nl. Lid worden van ZZP Hof van Twente gaat eenvoudig via deze website. Leden profiteren van de voordelen van gezamenlijke profilering. Bovendien ontvangen zij uitnodigingen voor de netwerkbijeenkomsten in het nieuwe jaar.