Brede programmering zorgde voor turbulente avond

Het was turbulentie ten top met de vele podia op de zinderende zaterdagavond! (KLIK HIERvoor meer foto's) Ga er maar aan staan: BaRRR BizaRRR; het domein van de mannen van de Loco Loco Discoshow. Het Buitenpodium was buitengewoon goed gevuld met de absolute top van de Nederlandse dance en hiphop komt voorbij. Het showbizzkoppel Maan en DJ Tony Junior trapten om 22:00 uur af. Daarna zorgen o.a. Kriss Kross Amsterdam en Mental Theo er met z’n allen voor dat het een avond werd om nooit te vergeten. En natuurlijk niet te vergeten: Kraantje Pappie! 


Balkan Beach: Pim Pam Pompen mixed balkan met beats en Ooostblok spoelt gypsy weg met een flinke slok wodka. Nastrovja. Lekker man!

New wave, plateau-zolenrock en gruwelijk gruizige grunge in het Rockpallast. Balkan Beach. Hier speelden live-bands en DJ’s muziek uit alle uithoeken van de wereld. Het Mallorcca Minipark, vol bratwurst, bier, Merkel, gebrek aan humor, stiptheid, lederhosen, Grundlichkeit. En als laatste ‘Stappen in Olde Pekela; piratenmuziek, het mag weer!” Voorzitter Kasper Put: “We hebben, zoals de meeste mensen wel meegekregen hebben, een wat bredere programmering neergezet. Het accent lag daarbij minder op de feesttent, maar meer op diversiteit op het gehele terrein. Het was spannend wat we qua bezoekersaantal zouden trekken, maar met trots mogen we zeggen dat we een kleine 4500 bezoekers hadden! 300 boven onze eigen verwachting voor dit jaar.
We zijn trots op het feit dat vele bezoekers ons aanspraken over de goede sfeer en mooie aankleding. Daarnaast was Kraantje Pappie steengoed en met recht de klapper van de avond. Mental Theo sloot knallend af. De nieuwe piratentent ‘stappen in Olde Pekela’ trok veel mensen.

Wat naast dit alles enorm gewaardeerd werd, was de hele beleving. Er was veel gekkigheid met lilliputters en drag queens, waardoor mensen vrolijk binnen kwamen en het gezelligheidsgehalte hoog was. Dit is volledig zoals we het vooraf bedoeld hadden.
Op naar een mooie en warme zondag. Er zijn maatregelen getroffen in verband met de warmte: schaduwplekken met een parachute en 2 waterpunten. Dus we zien jullie graag op de laatste dag, het belooft gezellig te worden! We gaan dit zomerfeestjaar spetterend afsluiten". 


Ook de noabers uut Beentel waren dit jaar weer van de partij achter de bar: Hulde!