Burgemeester Nauta: “Waar ik ook kom is men stik jaloers op dit feest in Hengevelde”

We zijn begonnen! De kop is eraf; noem de clichés maar op.  (KLIK HIERvoor een fotoalbum) Voorzitter Kasper Put besteedde in de opening met name aandacht aan de onzichtbaren: Stille krachten als Gijs Pierik en Mark Tuinte die het mogelijk maakten om de munten-bestellingen voor bedrijven digitaal mogelijk te maken. Kasper: “Onder andere Mark Tuinte is van onschatbare waarde voor de Hengeveldse Zomerfeesten, achter de schermen denkt hij echt mee! Verdere veranderingen met impact die we hebben doorgevoerd zijn de turbomunt en de plek van de tent: Ouderwets geheel links op het terrein. Daar hebben we lang over nagedacht, de achterliggende gedachte is dat we geprobeerd hebben om de gezelligheid binnen en buiten vergroten. Zo zijn we met meerdere zaken actief: Wat te denken van komende zondag, dat wordt echt spectaculair:

Stel je voor: Duo rijden, de ene geeft gas en kan remmen; de ander stuurt! Komende zondag te zien in Hengevelde!”
Kasper sloot af met: “Graag even een mega applaus voor de nestor en oprichter van dit alles, Marinus Kuipers.  Hij heeft de basis gelegd voor alles waart we nu nog van profiteren. Graag met zijn allen  voor onze Marinus!” En zo geschiede! 

Burgemeester Nauta was kort van stof, maar daardoor niet minder duidelijk: “Ik wil bij deze eens een keer het bestuur en met name Kasper Put bedanken, ze flikken het toch ieder jaar weer! En wat ook vermeld mag worden: Waar ik ook kom, men is stik jaloers op dit feest in Hengevelde!’


Burgemeester Nauta met voorzitter kasper Put


Accountancy Pierik in 'Bentelo' blauw