Davina Michelle, Bee Gees Forever, Antoon en Broederliefde eerste namen voor Zomerfeesten Hengevelde 2024

Een line-up vol populaire artiesten waar bezoekers, van jong tot oud, plezier aan kunnen beleven. Dat is duidelijk het uitgangspunt voor Hengevelde 2024. Een mix van top-40 popartiesten, tribute-bands en feestacts staan op vijf verschillende podia tijdens het weekend van 21-22-23 juni 2024. De eerste namen zijn veelbelovend en verrassend betaalbaar. 

Actueel en veelzijdig

De organisatie heeft het momentum mee, want de eerste namen uit de line-up staan momenteel hoog in de hitlijsten. “DavinaMichelle is de beste zangeres van Nederland en scoort veel hits, zoals nu met I said no sir. Ze is live erg goed en gaat met haar energie het feest naar een hoger niveau tillen.”, zo geeft Kasper Put namens de organisatie aan. Daarnaast heeft de organisatie dé tribute-hit van dit jaar weten te strikken: Bee Gees Forever. “Al hun concerten verkopen uit en op social media zijn mensen onder de indruk van deze band. Erg mooi om te zien dat zij worden gewaardeerd door jongere en oudere generaties.”, aldus Put. 

Betaalbare festival line-up

Daarmee is de line-up nog lang niet volledig benoemd. Zo komen onder andere ook La Fuente, The Dirty Daddies, Antoon, The Guilty Six en de Paloma’s naar Hengevelde. Dit is nog niet alles, de rest van de namen worden komende week bekendgemaakt. Er wordt ingezet op een breed publiek én een betaalbaar evenement. Door het harde werken van de vele vrijwilligers kunnen zoveel artiesten worden aangeboden voor deze scherpe prijzen. Alle genres komen namelijk voorbij op de verschillende podia: een piratentent, een discotent, een feestcafé en een groot buitenpodium. “Kijk maar eens naar de prijzen in het land. DavinaMichelle én al die anderen voor slechts €17,50. Bij ons kan het!”, zo geeft de organisatie met enthousiasme aan. 

Vermaak voor het hele gezin

Naast al het muzikale vermaak in de avonden is er ook ruimte voor cultuur en straattheater op zondagmiddag 23 juni. “We zijn ieder jaar op zoek naar nieuwe impulsen voor ons feest. Dit jaar hebben we bijvoorbeeld geïnvesteerd in meer straattheater, omdat hier behoefte aan is. Een dag waarbij gezinnen zich kunnen vermaken met diverse theateracts, kinderactiviteiten en feestbands.”, zo besluit Put. 

Passe-Partouts ook beschikbaar

Voor Hengeveldenaren zijn er ook dit jaar weer passe-partouts beschikbaar. Deze kosten €50 en leveren een totale korting op van €19,50. Daarmee spaar je dus flink wat entreegeld uit en bovendien is het een service die gemak oplevert. Zorg dus dat je er snel bij bent en koop je passe-partouts via hengevelde.nl/tickets.