‘De barbecue van keurslager Brummelhuis was heerlijk!’

De winnaars van 2019, Joost, Madelon, Guus en Joep Assink, en Sandra, Kees, Sjaak en Roy Rupert hebben een heerlijke na zomerdag uitgekozen om te genieten van de hoofdprijs van 2019: Een geheel verzorgde barbecue van keurslager Brummelhuis uit Hengevelde. Winnaar Joost Assink:
“De barbecue die we hebben gewonnen naar aanleiding van met de vlag op vakantiewedstrijd van 2019 was afgelopen zondag een feit. Het was heerlijk, ik zou zeggen; Tot volgend jaar!”

Ook dit jaar zal de leukste foto tijdens de Jaarvergadering van de Zomerfeesten Hengevelde door de organisatie worden beloond worden met een leuke attentie. Maar ook met een barbecueschotel: Aangeboden door Keurslagerij Brummelhuis! Ondanks corona, ondanks het geringe aantal inzendingen: Wordt vervolgd!

Het bericht van 25 juli 2019

Roy Rupert nam dus in juli 2019 de moeite de vlag mee te nemen en hij werd daarmee de winnaar met de deze inzending. Roy Rupert destijds:
”We zitten in Anduze Frankrijk en de Tour de France kwam "toevallig" langs onze camping. Het is hier net zo warm als bij jullie, code geel! Blijven drinken is het advies en dat doen we dan maar. Groeten vanaf de 16e etappe in de Tour de France Nimes-Nimes van met Joost, Madelon, Guus en Joep Assink, en van Sandra Kees Sjaak en ik zei de gek. In het volgende filmpje (KLIK HIER) is Joost lang bezig geweest om te oefenen met de vlag voor als de tour langs zou komen. Als dit geen BBQ oplevert.....!” En zo geschiedde.

Roy en Joost van harte gefeliciteerd met het winnen van de prijs, een BBQ aangeboden door Keurslagerij Brummelhuis voor het hele gezin en passe partouts voor de Zomerfeesten Hengevelde aangeboden door Stichting Zomerfeesten Hengevelde!

De winnende foto in combinatie met het filmpje

De prijsuitreiking op 25 november 2019 tijdens de jaarvergadering van de Zomerfeesten