De eerste zondagmiddag! Wout bedankt!

Het optreden van het Nederlands Elftal had een behoorlijke invloed op het programma van de eerste zondagmiddag van de Hengeveldse Zomerfeesten. De tent zat vol met mannen, vrouwen en kinderen die allen in de ban waren van het Europese Kampioenschap voetbal. Nagenoeg iedere aanwezige had wel iets een oranje tintje:
Het Nederlands elftal heeft de eerste wedstrijd op het EK uiteindelijk  met 2-1 gewonnen van Polen en dat was feest! De tent ging twee keer op zijn kop: Bij beide doelpunten wel te verstaan.

De spanning liep soms hoog op

Het is al met al toch een behoorlijk kostenplaatje (€ 3000,-) om de wedstrijd Nederland – Polen in een tent zoals vanmiddag aan het publiek te tonen, maar het was het waard. Hulde aan de organisatie!
Men kon een tafel reserveren en dat gebeurde massaal. De bier-towers vlogen door de tent en match winnaar Wout Weghorst uit Borne zorgde voor de kers op de taart.
DJ Ivar verdient op deze middag zeker de nodige credits; Hij weet telkens de juiste snaar te raken waarbij de reactie uit het publiek zeker niet uitbleef:
De organisatie zorgde voor een passende beleving met sfeer en muziek met de foto’s als getuige:

Op richting het volgend weekend!

Wout bedankt!

De bier towers vonden gretig aftrek
Ook Ronnie en Raymond vierden de overwinning!
De kinderen konden meerdere kanten op deze zondagmiddag
De euforie na de 2-1 van Wout Weghorst uit Borne
Het was nog lang gezellig (Klik op de foto voor de juiste weergave)