De winnaars van: ‘Met de vlag op vakantie’

Gisterenavond tijdens de digitale jaarvergadering is het bekend gemaakt: Winnaars 2020:
Deel 3 van ‘Met de vlag op Vakantie”, drie keer op rij deelnemers vanuit Nederland, deze keer met drie foto's! Wouter Luttikhold:”
Geen vakantie naar Kroatië dit jaar, maar wel 2 heerlijke weken op de camping aan de Utrechtse Heuvelrug in Woudenberg. Natuurlijk ging de vlag weer mee! In deze vakantie was het veel zwemmen aan het Henschotermeer met wit zandstrand en een heus eiland! En verder, ja: Een dagje Utrecht, het militaire museum bezocht in Soest. We vermaakten ons prima in eigen land!”

Groeten, Wouter, Ellis, Kay, Lotus & Diede

Luttikhold 2

Sinds enkele jaren kunnen Hengeveldenaren een zomerfeestvlag kopen en deze in de weken voorafgaand aan de Zomerfeesten ophangen aan de vlaggenmast bij huis. Om dit nog meer bekendheid te geven heeft Wegdamnieuws Hengeveldenaren opgeroepen om een zo origineel mogelijke foto te maken met de vlag in de vakantieperiode. De leukste foto wordt jaarlijks tijdens Jaarvergadering van de Zomerfeesten Hengevelde door de organisatie worden beloond worden met een leuke attentie. Maar ook met een barbecueschotel voor 4 personen: Aangeboden door Keurslagerij Brummelhuis! De foto’s van exotische oorden bleven achterwege dit jaar, maar de thuisblijvers hadden ongelijk!

Luttikhold 3