Familie Assink winnaar van: Met de vlag op vakantie!

Vanavond tijdens de jaarvergadering van de Zomerfeesten Hengevelde was het weer tijd voor de uitreiking van de prijs:
‘Met de vlag op vakantie’.
De winnaars van 2022 was: De familie Assink!  Liv, Isa en Fem, en natuurlijk Geert-Jan en Joyce Assink van harte gefeliciteerd met het winnen van de prijs: Een BBQ aangeboden door Keurslagerij Brummelhuis voor het hele gezin en passe partouts voor de Zomerfeesten Hengevelde aangeboden door Stichting Zomerfeesten Hengevelde!

Sinds 2017 kunnen Hengeveldenaren een zomerfeestvlag kopen en deze in de weken voorafgaand aan de Zomerfeesten ophangen aan de vlaggenmast bij huis. Om dit nog meer bekendheid te geven heeft Wegdamnieuws Hengeveldenaren opgeroepen om een zo origineel mogelijke foto te maken met de vlag in de vakantieperiode.

Hieronder de winnende foto’s:

Het Brixental, een zijdal van het Inndal in de Oostenrijkse deelstaat Tirol
Het Gardameer

De tekst van zondag 21 augustus

En daar was weer een inzending van ‘Met de vlag op vakantie’. De Hengeveldse vlag ziet vele uithoeken van de wereld, en dit weekend was hij in…Italië! Geert-Jan Assink:
“We zijn net terug van onze vakantie in het Brixental (Een zijdal van het Inndal in de Oostenrijkse deelstaat Tirol) en aan het Gardameer.

In Oostenrijk was het bijna iedere dag klimmen met de kinderen! Veel kinderklimparken boven op een berg, prachtig! Vervolgens door naar Italië, genieten van veel zon zee en strand!

De bovenste foto is genomen vanaf de Hohe Salve in Söll, Oostenrijk met de Wilder Kaiser op de achtergrond.
De foto hieronder is van de zonsondergang in Lazise aan het Gardameer”.

Inzendingen zijn komende zomer weer van harte welkom, inzenders maken kans op een BBQ-pakket van Keurslagerij Brummelhuis. Inzenden kan via 06-10175105 of redactie@wegdamnieuws.nl.

Eerdere winnaars:

2017, Keet Cactus eerste winnaars

2018 Rob en Ellen Lentelink

2019 Fam Roy Rupert/Joost Assink

2020 Wouter, Ellis, Kay, Lotus & Diede Luttikhold

2021 De families Jan Semmekrot en Bart Oude Rikmanspoel

2022 De familie ASSINK!  Liv, Isa en Fem den natuurlijk Geert-Jan en Joyce Assink.