Gerard Joling naar het Grootste Kantinefeest van Nederland!

De opstelling voor Het Grootste Kantinefeest van Nederland 2019 is bekend. Dit jaar verschijnen niemand minder dan Gerard Joling, Bonnie st. Claire, Zanger Kafke, Django Wagner, Gert Valk, Feest DJ IVAR en Stef Ekkel aan de aftrap van ‘de zwaarste 3e helft van het jaar’. De presentatie is in handen van de man die 2e werd tijdens de laatste Elfstedentocht; Erik Hulzebosch.
Met Gerard Joling heeft Het Kantinefeest dit jaar echt een van de meest kolossale parels der kantinesound te pakken. Wie pinkte er geen traantjes weg bij No More Bolero’s? Wie zong niet lichtelijk vals mee met Ticket to the Tropics? Wie vierde nooit schaamteloos feest op Maak Me Gek? Gerard Joling is het beste medicijn na iedere verloren wedstrijd en tegelijkertijd de kers op de taart na een glorieuze overwinning. Wát een kantinetopper!
Daarnaast is de kantine met Bonnie st. Claire, Zanger Kafke, Django Wagner, Gert Valk, Feest DJ IVAR en Stef Ekkel meer dan goed gevuld. Met Erik Hulzebosch als presentator kan de avond helemaal niet meer stuk. Dat hij de tocht der tochten niet won deert hem niet. Wie er wel won? “Euh…, die pruimenkweker, Harrie Vanenburg, toch?” Erik maalt er niet om, hij zoekt liever de kantine op. Dat is de ware kantinespirit.

Loterij

Natuurlijk is er ook dit jaar weer de Grote Kantineloterij. Jouw team maakt kans op een reis naar het zonnige Spanje met medewerking van Sporteventz.nl. Geef je als team op voor het Kantinefeest en win een geweldig teambuildingweekend! De online kaartverkoop start op zaterdag 23 februari 2019 om 13.00 uur. Meer informatie op www.grootstekantinefeest.nl

Passe-partout voor Hengeveldenaren

Veel Hengeveldenaren kochten de afgelopen jaren een passe-partout. Hiermee krijg je voor € 38,- entree voor alle dagen van de Zomerfeesten Hengevelde 2019, dus ook voor het Grootste Kantinefeest van Nederland. Op deze manier hoeft niemand de boot te missen, mocht het uitverkocht raken.De online kaartverkoop voor zowel het Kantinefeest als de passe-partouts start zaterdag 23 februari (morgen).