De Hengeveldse Pubquiz zorgde wederom voor een bomvolle tent!

Voor 20:00 uur stroomde de tent al vol met mensen uit Hengevelde, maar ook daarbuiten. Iedereen was goedgezind en dat was te zien! Met 106 teams was de animo weer groot om er een leuke avond van te maken. Onder de bezielende leiding van Frank de Wit en Judith Rikkert- de Witte werden de hersenen gekraakt tijdens de verschillende vragenrondes die opgesteld waren door Frank. Na iedere ronde zaten de juffen en meesters van de Petrusschool klaar om alles na te kijken. Ook de controleurs waren dit jaar streng maar rechtvaardig, om valsspelers op te speuren.

De mooiste vraag was misschien wel: Welke koning in het kaartspel heeft een snor?

Frank en Judith: ‘Het blijft toch altijd mooi om te zien dat een pub quiz jong en oud op de been brengt voor een gezellige avond. Dat iedereen zo fanatiek meespeelt, is een mooie graadmeter om dit vaker te doen!’
Uiteindelijk kon er maar één team de winnaar zijn en dat was het team Laffe 7 liter ! Zij gingen aan de haal met de eeuwige roem als winnaars van de Hengevelde 2023 Pubquiz!

‘Na de quiz begon de PPM band te spelen, waardoor de tent gelijk op zijn kop stond’, aldus programmeur Tim Freriksen. ‘Ook de teenage party was wederom een doorslaand succes! Wij hebben gezien dat er vele TikToks zijn opgenomen, gelukkig kon dit wel door de beugel’, aldus Tim met een knipoog.

Klik HIER voor een fotoalbum van de geweldige avond!

Klik HIER voor de volledige uitslag.

Joy Liana was dé publiekstrekker voor de jeugd bij de Teenageparty!