Jannes en Tino Martin naar Grootste Kantinefeest van Nederland in Hengevelde

De opstelling van Het Grootste Kantinefeest van Nederland 2020 is bekend! Dit jaar komen Jannes, Tino Martin, Henk Dissel, John West, Stefan & Sean en DJ Ivar naar de tot kantine omgetoverde feesttent in Hengevelde. De presentatie is weer in handen van oud-schaatser en bijna-Elfstedentochtwinnaar Erik Hulzebosch. De kaartverkoop gaat dinsdag 25 februari van start.

Het Grootste Kantinefeest Van Nederland is het ideale uitje voor je sportteam of vriendengroep. In de kantine zijn volop nederlandstalige meezingers en feestnummers te horen, in het jargon ook wel ‘kantinesound’ genoemd. “Met Jannes en Tino Martin hebben we echt de top van de Nederlandstalige artiesten binnengehaald”, vertelt voorzitter Kasper Put. “Zij vertolken wat ons betreft de ware kantinesound. De afgelopen jaren probeerden we deze twee toppers al binnen te halen, maar zaten hun agenda’s in de weg. Mooi dat het dit jaar gelukt is.” 

Kantinewaardig programma

Ook over de rest van het programma is organisator Put zeer tevreden. “Henk Dissel en John West zijn namen die we ook al een poosje in de gaten hielden. Ook onze bezoekers gaven aan dat ze deze mannen graag zouden zien op ons feest. Hier luisteren we dan ook naar.” Daarnaast zorgen DJ Ivar en Stefan & Sean voor een feeststemming die ook echt kantinewaardig is. Net als vorig jaar is de presentatie in handen van Erik Hulzebosch. “Erik deed het afgelopen jaar fantastisch”, zegt Kasper Put. “Hij presenteert niet alleen; hij maakt grappen en zingt tussendoor allerlei aanstekelijke nummers. Hij maakt er een vrolijke bende van.”

Loterij en kaartverkoop

Dinsdag 25 februari gaat de kaartverkoop van start. Tickets kosten € 12,50 en zijn online te koop via www.kantinefeest.nl. Tijdens het feest is er ook de jaarlijkse kantineloterij, met als hoofdprijs een reischeque voor een meerdaags teamuitje i.s.m. Sporteventz. Om kans te maken op deze teamreis en andere prijzen is het noodzakelijk om je team op te geven. Daarnaast is het mogelijk om kaarten in combinatie met taxi te kopen. Informatie over de loterij en de taxicombi is te vinden op de website.