Kindermiddag Zomerfeesten Hengevelde op 22 juni 2024

Ook dit jaar start de tweede zaterdag met de kindermiddag. Op school zijn de groepen 1 t/m 8 al begonnen met de voorbereidingen voor de zomerfeesten. Dit jaar gaan de kinderen met hun eigen groep weer een spectaculaire dansshow opvoeren.

In week 23 en 24 worden de acts ingestudeerd met medewerking van Suzan van Beijmerwerdt, Dansschool Inmotion. Ze heeft al eerder met onze school een dansshow voorbereid. De show wordt zaterdag 22 juni om 13:30 uur opgevoerd in de tent op het feestterrein.

Na de voorstelling kunnen de kinderen uit Hengevelde gratis ranja en draaimunten krijgen. Met deze munten kunnen ze de zaterdagmiddag gratis in de attracties.

De kinderen die naar de basisschool of Bommel de Beer in Hengevelde gaan zijn al voor de deze penningen aangemeld. Kinderen in de leeftijd van 2-12 jaar die in Hengevelde wonen maar niet naar de Petrusschool of Bommel de Beer gaan (maar bijvoorbeeld naar een gastouder of het speciaal basisonderwijs) kunnen ook munten krijgen. Stuur een mailtje naar zf@hengevelde.nl, dan wordt ervoor gezorgd dat voor jullie kinderen ook penningen klaarliggen die middag. Vermeld in die email de volgende gegevens: voor- en achternaam kind; geboortedatum; adres; telefoonnummer. De munten kunnen na de show worden opgehaald in de tent, bij Noah Brummelhuis.

De munten die de kinderen deze middag ontvangen zijn alleen te gebruiken voor de attracties op de kermis. Daarnaast krijgen ze bonnen om eten en drinken te halen. Let op: bij sommige attracties is voor 1x draaien, 1 munt niet voldoende.