Opbouw Zomerfeesten Hengevelde, kom jij ook helpen?

Het is bijna zover: Zomerfeesten Hengevelde 2024! Achter de schermen is er al ontzettend veel werk verricht door alle commissies die de Zomerfeesten kent. Voorzitter Kasper Put: ‘Het kan weer beginnen en het blijft mooi om te zien hoe alle vrijwilligers uit de commissies zich altijd weer inzetten om er een geweldig evenement van te maken. Dit jaar belooft het ook weer een grandioos feest te worden voor iedereen!’

Dat gaat natuurlijk nooit vanzelf. Deze week zijn we ook al begonnen met de opbouw van het terrein. Voor morgenmiddag (vrijdag) en zaterdag kunnen wij nog sterke mensen gebruiken om te helpen met de opbouw van het buitenpodium. Voor komende week is er vanaf dinsdag weer genoeg werk. Heb je dus zin en tijd om te helpen, doe dat vooral. “We hebben mensen nodig om te helpen met schilderen, doeken ophangen, versiering maken en schoonmaken.”, zo geeft Iris Leferink vanuit de sfeercommissie aan.

Na de tijd is er natuurlijk ruimte voor een biertje. Het is een gezellige week, die ook goed is voor het dorpsgevoel en de sociale verbinding. Voor Hengeveldenaren die denken, waar moet ik zijn en hoe werkt dat allemaal? Het is heel eenvoudig! Meld je bij de loods bij het bestuur, zij zullen vrijwilligers dan verwijzen naar plekken waar bepaalde zaken moeten gebeuren.