Oranje café: een mooi concept ten tijde van een eindronde

Het was nog geen 21.00 uur of de tent zat al weer bomvol; Oranje was de kleur. Jong en oud door elkaar, de kaas en de chips stonden weer klaar op de tafels, de biertowers vonden weer gretig aftrek. Het confettikanon stond klaar in het geval het Nederlands Elftal tot scoren zou komen. En dat gebeurde! Maar helaas werd het doelpunt wegens buitenspel afgekeurd wat tot menig discussie leidde. Voorzitter Kasper Put:

“Nederland-Frankrijk zorgde vooraf voor de nodige spanning. Een mooi affiche en dat was te merken in het oranje café. Vele voetbalfans en Hengeveldse feestgangers wisten de weg naar de tent te vinden.

Het was the Guilty Six dat de mensen op de banken kreeg

Na de wedstrijd was the Guilty Six de band die de mensen op de banken kreeg. Vorig jaar was de quiz op vrijdagavond nog het succesnummer, maar nu was het NL elftal een waardige vervanger”.

Geluid
Er waren toch wel veel geluiden van: Wat was het fijn geweest als er ergens een tentje was waar je rustig een biertje kunt drinken zonder die harde muziek. Er was geen ontsnappen aan gisterenavond. Waar mensen andere jaern daarom misschien wel buiten stonden was dit nu simpelweg te koud.

De zaterdag
Vanmiddag eerst de middag voor jong en oud uit Hengevelde. Vanavond staat de avond op het programma waarop de regio naar Hengevelde komt. Kasper:
“De voorbereidingen zijn goed verlopen, alsmede de kaartverkoop. Het wordt volle bak en er zijn nu nog kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa”.

De teenage party
Er kon weer gejuicht worden.............

Hieronder nog enkele foto’s van de vrijdagavond Zomerfeesten Hengevelde: