Pub quiz, gelijk een volle tent, 8238 liter gaf de doorslag!

Voor 20.00 uur stroomde de tent al vol voor de tweede Hengeveldse Zomerfeest Pub Quiz. Jong en oud, verdeeld in bijna 100 groepen deden mee om de zeven vragenrondes te ondergaan gepresenteerd door Frank de Wit en Judith de Witte.
Uiteindelijk waren er twee gelijk geëindigd op de eerste plek, twee op de tweede plek. De bonusvraag gaf de doorslag: Hoeveel liter bier is er vertapt tijdens het Grootste Kantinefeest van Nederland. Osaka 4 was er het dichtste bij, het goede antwoord was 8238 liter!

Frank de Wit:
“Ja, het was super mooi. Een mooie tent vol met een goed sfeertje, iedereen deed goed mee! Ik hoop dat het een mooie quiz was, het was in ieder geval een hele voorbereiding om deze quiz te maken. Judith en ik vormden een goed team vanavond samen met fantastische jury en de helpers achter”.

De muzikale omlijsting deze avond was in handen van de PPM Band. Waar ze ook komen, ze worden geroemd om hun muzikaliteit en ongewoon gezellige interactiviteit. Ze waren zelfs onderdeel van de quiz door 10 intro’s te spelen van bekende en minder bekende nummers.

Het is met de PPM band altijd feest met een vette gouden rand! Als PPM op adem kwam, was het de beurt aan Feest DJ Jochem. Deze allround feestfanaat wist er een gekkenhuis te maken.

De Teenageparty volgt nog in de loop van de dag………..

Op naar de zinderende zaterdag!

Hieronder de uitslag en enkele foto’s:

(Klik op de foto voor een volledige weergave)

De winnaars
De jury met onder andere Dineke Hek!
De presentatoren
Volle bak