Pubquiz op de Hengeveldse Avond tijdens Zomerfeesten Hengevelde, geef je op!

Het 2e weekend van de Zomerfeesten Hengevelde wil de organisatie starten met een heuse gezelligheids-PubQuiz! De Hengeveldse avond begint dus vol met gezelligheid. Ze beginnen om 20:00 uur en gaan een quiz spelen die niet gaat om kennis, maar meer om nutteloze feiten. Je hoeft geen ‘Einstein’ te zijn om mee te doen. De organisatie heeft een groep mensen uit Haarle (ov) die de quiz met Hengevelde gaan spelen. Zij organiseren ook een quiz op hun dorpsfeest en willen dat ook graag in Hengevelde doen. Bovendien komt het bedrag dat zij hiervoor krijgen ten goede aan de gemeenschap van Haarle. Sympathiek toch?

Een quizmaster stelt de vragen vanaf het podium en er lopen “scheidsrechters” rond om de boel te enthousiasmeren en te controleren. We spelen in teams van maximaal 6 en de samenstelling van het team is niet belangrijk. Het is een quiz voor alle mensen boven de 16 in Hengevelde. Speel dus met je buurman, je broer, je slager of je kameraden. Maakt niet uit. Het gaat om de gezelligheid.

We beginnen om 20:00 met de quiz. Kom dus op tijd! Heb je ook nog eens gratis entree… Olé! Uiteraard zullen de bitterballen,nootjes en kaas/worst bakjes niet ontbreken.

Opgeven kan/moet via deze link.