Suzan & Freek, Antoon en het buitenpodium stelen de show op zaterdagavond Hengevelde 2023

Met ruim 7.000 enthousiaste bezoekers was ook deze editie van Hengevelde uitverkocht. De optredens van o.a. Suzan & Freek, Antoon en FeestDJRuud vielen goed in de smaak bij de menigte. ‘We kijken terug op een prachtige avond waarbij de samenwerking tussen alle commissies en vrijwilligers samenkwam,’ zo geeft bestuurslid Leonie Assink aan.

Het buitenpodium zag er verpletterend mooi uit, door alle lichten en een groot ledscherm. Ook de special effects waren er in overvloed en tot in de puntjes geregeld. Daarnaast waren bezoekers enthousiast over feestcafe het snerpende hertje, dansclub de paal en uiteraard de Piratentent. Voor iedere bezoeker wat wils.

De avond verliep volgens de organisatie goed. ‘Er waren slechts enkele kleine ongeregeldheden, maar die zijn adequaat aangepakt door de beveiliging en waar nodig is daar vervolgactie op gezet,’ zo meldt de organisatie. Daarnaast zijn er ook volop liefdes opgebloeid tijdens het feest. Al met al was het loon naar werken voor heel Hengevelde: een feest om trots op te zijn.

Vandaag staat er veel theater, muziek en gezinsvermaak op het programma. Er is gedacht aan voldoende schaduwplekken en extra waterpunten. Vanaf 14.00 start het programma en tot 16.00 is er gratis entree. Kom dus op tijd.

Klik HIER voor een fotoalbum.