Uitslag poll: ‘Martijn Vennegoor of Sandra Veehof?’

Graag tot morgen en ga zien wie de tent binnen komt rijden!

De afgelopen weken hadden lezers de mogelijkheid om aan te geven wie dit jaar aan de haal gaat met de Marinus Kuipers Vrijwilligersprijs, oftewel het Hengevelds compliment.
Aankomende zaterdag (morgen) tijdens de Hengeveldse Zomerfeesten, op de zaterdagmiddag zal rond 15.45 deze juryprijs uitgereikt gaan worden aan die vrijwilliger(s) die zich bijzonder heeft/hebben ingezet voor de belangen van de Hengeveldse gemeenschap. De winnaar(s) zullen tevens een geldbedrag ontvangen van de Hengeveldse Zomerfeesten die besteed kan gaan worden aan een doel naar keuze.

Veel stemmen!

En de lezers lieten hun stem meer dan eens gelden… Bijna 3300 mensen brachten hun stem uit. Het was een bijzondere strijd, met twee stemkanonnen in de naam van Martijn Vennegoor en Sandra Veehof, zie onder.

Of ze het ook gaan worden valt nog te bezien!

De jury, samengesteld uit allerlei mensen uit het dorp, heeft zich er inmiddels over gebogen en een winnaar gekozen. Zaterdagmiddag is iedereen van harte welkom in de tent! De organisatie heeft weer een mooie presentatie op touw gezet met onder andere de rondrit met de oldtimer van Norman Smit!

Graag tot dan en ga zien wie de tent binnen komt rijden!! Hieronder de uitslag van de poll: