Weer een bedrijfsklasse voor de Hengeveldse ondernemers

Tijdens de zomerfeesten van Hengevelde organiseert de Zomerfeesten Hengevelde dit jaar wederom de grote autorodeo. Dit jaar is er ook weer een bedrijfsklasse voor de Hengeveldse ondernemers. Dit betekent één manche vol met auto’s die Hengeveldse  bedrijven vertegenwoordigen.

Opzet bedrijfsklasse zondag 16 juni
Vóór de eerste omloop van de bedrijfsklasse wordt er een paraderonde gereden. Dit is een ronde waarbij het publiek kennis kan maken met de deelnemende bedrijven. Een tip aan dr ondernemers was:
Zorg er voor dat de auto goed opvalt. O

Over de gehele dag worden er 3 manches verreden, uit deze manches komt 1 grote winnaar op basis van de behaalde punten. Per bedrijf mag er 1 auto deelnemen aan de bedrijfsklasse, deze mag wel iedere manche een andere bestuurder hebben. Men mag zich met maximaal aanmelden met 3 medewerkers.

In de bedrijfsklasse hoeft er niet perse meegedaan te worden in een bedrijfsauto (bus, bestelbus etc.). Dit mag dus ook gewoon een personenauto zijn. Aan de auto moet goed te zien zijn welke werkzaamheden er door het bedrijf worden uitgevoerd en uiteraard moet de auto voldoen aan het reglement.

Prijzen
Er zijn 3 prijzen te winnen:

  • The best entertainer
  • Wie maakt er de meeste sensatie/show?
  • Het snelste bedrijf van Hengevelde

Wie komt er als grote winnaar over de streep? The best painted car? Wie heeft er de mooiste auto?

Deelnemen?
Zijn jullie enthousiast geworden? In de heat is er plaats voor 20 auto’s, opgeven kan op 15 maart bij Bistro de Kolenbrander, vanaf 18.00 zijn de lootjes verkrijgbaar en om 20.00 begint de inschrijving.. Let op VOL=VOL. De kosten voor de inschrijving bedragen €30,- per deelnemende auto. Voor vragen:
Autorodeo@hengevelde.com

Met vriendelijke groet, Autorodeoteam Hengevelde