Wie wordt de winnaar van de Marinus Kuipers Vrijwilligersprijs 2024?

De organisatie is alweer tijden in voorbereiding: Wie wordt de winnaar van de Marinus Kuipers Vrijwilligersprijs 2024?

Tijdens de Hengeveldse Zomerfeesten, op de zaterdagmiddag zal deze juryprijs uitgereikt gaan worden aan die vrijwilliger(s) die zich bijzonder heeft/hebben ingezet voor de belangen van de Hengeveldse gemeenschap. De winnaar(s) zullen tevens een geldbedrag ontvangen van de Hengeveldse Zomerfeesten die besteed kan gaan worden aan een doel naar keuze.

Ook dit jaar is er weer serieus werk gemaakt van de prijs omdat ook het Zomerfeestbestuur het vrijwilligerswerk als ruggengraat ziet voor een actieve levendige gemeenschap.  Wie denk jij wie deze prijs verdient?

Terugblik 2023
Op donderdag 5 oktober 2023 werden de rolstoelvrijwilligers, en de vrijwilligers Fietsmaatje Samen Hengevelde blij verrast door de vrijwilliger van het jaar Marietje Mentink! Beiden hebben een cheque mogen ontvangen van € 500,-. Diny Vossebeld en Jose Blokhorst hebben de bedragen in ontvangst genomen namens beide organisaties.
Vele Hengeveldenaren hebben inmiddels al gebruik mogen maken van de duofietsen en de rolstoelen,

Geef door die naam
Ook dit jaar is er weer serieus werk gemaakt van de prijs omdat ook het Zomerfeestbestuur het vrijwilligerswerk als ruggengraat ziet voor een actieve levendige gemeenschap.  Wie denk jij wie deze prijs verdient? Ontbreekt er volgens jou nog iemand? Geef de naam door aan de redactie van Wegdamnieuws en deze wordt in de poll bijgezet!

redactie@wegdamnieuws.nl of 06-10175105

Insturen kan tot en met zondag 26 mei!

Johan Broekkamp wint Marinus Kuipers vrijwilligersprijs in 2017 en ontvangt van Marinus Kuipers

Eerdere winnaars van De Marinus Kuipers Vrijwilligersprijs:

2015: W.V.V.’34.
2016: Dinie en Frans Vossebeld
2017: Johan Broekkamp.
2018: Ria Rouweler en Bennie Barink
2019: Wim en Truus Sander
2020: Niet uitgereikt
2021: Niet uitgereikt
2022: Agnes de Wit
2023: Marietje Mentink
2024: ????????????