Zaterdagmiddag met kids en senioren beregezellig: “Fantastische optredens”

Na de regen van vrijdag waren de weersgoden de Hengeveldse Zomerfeesten zeer goed gezind. Aan het begin van de middag begon de optocht van de groepen 1 tot en met 8 vanaf het schoolplein in de richting van de tent aan de boulevard. Zoals al jaren een gebruik is was dit onder aanvoering van Raymond en Ronnie ten Dam, de kindervrienden van ons dorp!

Eenmaal in de tent bleek dat elke groep van de Petrusschool een prachtige dans had ingestudeerd. Leeuwen, hoofd schouders knie en teen en zelfs een scene uit de bekende film Grease kwamen voorbij. Vaders, moeders, verzorgers, opa’s, oma’s en andere belangstellenden kwam naar de tent en het was dringen geblazen voor een goede plek.

Onder leiding van Dansschool Inmotion uit Delden waren fraaie dansjes ingestudeerd waar het talent van menigeen duidelijk te zien was. Hulde!

Toen was het tijd voor de Kuiermiddag. Tafels en stoelen werden verplaatst zodat ook de senioren van ons dorp aan hun trekken konden komen. Deze middag staat bekend om de gezelligheid.

Onder leiding van Bert Eeftink werd er een fraaie middag op poten gezet. De muzikale ondersteuning was van de Alpen Fever en door degene die in de mogelijkheid waren werd er ook uitvoerige gedanst.

Danny te Wierik van de  Hengeveldse zomerfeesten, over de gezellige middag: “Het was een mooie middag. Alpen Fever speelde bekende deuntjes en daarnaast was de presentatie van Bert Eeftink een verrijking voor deze immer gezellige middag. Voor de kinderen was er in onze ogen genoeg te doen. Een mooie kermis en fantastische optredens vanuit de basisschool. Daarnaast natuurlijk een welverdiende vrijwilligersprijs voor Mark Tuinte. Het deed hem zichtbaar iets. Dat kan ik me helemaal voorstellen.”

Klik HIER voor een fotoalbum van de kindermiddag en seniorenmiddag.