Zomerfeesten Hengevelde gaat van start!

Na ruim een week opbouwen is het eindelijk zover! Zomerfeesten Hengevelde 2024 gaat vandaag van start. De hele week zijn vrijwilligers hard aan het werk geweest om het terrein er weer stralend uit te laten zien. Fantastisch om te zien dat niet alleen de bekende gezichten er waren, maar ook nieuwe jeugd aanwezig was.

We trappen vandaag om 16:00 uur af met het welbekende bedrijvenuurtje. Met 164 opgegeven bedrijven belooft dit weer een gezellige vrijdagmiddagborrel te worden. Om 17:30 uur zal voorzitter Kasper Put de Zomerfeesten officieel openen, waarna de band Kenny-Dan en DJ Cem East zullen zorgen voor een leuke avond.

Zaterdagavond is het Kantinefeest, waar vele teams uit de regio de zwaarste derde helft van het jaar zullen beleven. We trappen om 21:00 uur af met niemand minder dan Frans Bauer, gevolgd door Monique Smit, om daarna de sportkilo’s eraf te dansen met Guilty Pleasure Girls. Hierna zal Frank van Etten het podium betreden, om vervolgens knallend af te sluiten met Fort Fiësta! De presentatie van deze avond is in handen van onze, toch al trouwe Hengevelde-fan, DJ Ivar. De kaartverkoop ziet er veelbelovend uit. Heb je dus nog geen kaarten, haal deze dan snel op www.hengevelde.nl.

Zondag starten we om 09:30 uur met de autorodeo, waar onze coureurs er weer één groot spektakel van zullen maken. Naast de heren- en damesklasse is er dit jaar voor de tweede keer op rij een bedrijfsklasse. Om 14:00 uur opent ons Oranje Café haar deuren. Hier wordt de voorbeschouwing van ons Nederlands Elftal op groot scherm uitgezonden, waarna om 15:00 uur de wedstijd Nederland-Polen van start gaat. Er zijn al veel tafels gereserveerd, maar er is genoeg plek in de tent om met het hele dorp en omstreken onze voetbal helden te komen aanmoedigen. De muzikale omlijsting zal worden verzorgd door DJ Lars en DJ Ivar. Entree tot het Oranje Café is gratis!