Zomerfeesten jasje besteld, nog gereedschap in huis of een trui in de loods laten hangen?

Het is inmiddels alweer 2 weken geleden dat een grote groep vrijwilligers er voor zorgde dat de Zomerfeesten weide na één dag flink ploeteren alweer zo goed als leeg was. Daar willen we iedereen nogmaals hartelijk voor bedanken.

Tijdens 2 weken lang op- en afbouwen is er veel gereedschap gebruikt. Helaas is nog niet al het gereedschap weer terug gekomen in de loods. Ben je per ongeluk bijvoorbeeld met een tangetje of een bos tie-wraps van de ZF thuis gekomen? Geen probleem, aanstaande dinsdag 4 juli is er de mogelijkheid om dit tussen 19.30 en 20.00 uur af te geven bij Herberg de Gebrande Waateren.

Aanstaande dinsdag is er ook de laatste mogelijkheid om de gevonden voorwerpen (sleutels, truien, jassen, etc) die in de loods zijn blijven liggen op te halen bij de Herberg. Tenslotte zullen op dat moment ook de laatste bestelde Zomerfeesten jasjes worden uitgegeven. Dus heb jij jouw bestelde jasje nog niet opgehaald dan is hier a.s. dinsdag tussen 19.30 en 20.00 uur ook de laatste mogelijkheid voor. Let op: graag contant betalen (€ 35,-).

Bestuur Zomerfeesten Hengevelde