WHC wint met 15-jarige debutante

WHC heeft vanavond in eigen huis met 22-18 gewonnen, maar het was geen peuleschil om de punten in Hengevelde te houden. Bij rust stonden de Hengeveldse dames met 8-7 voor. Trainer Theo van der A over het duel: “De eerste 12 minuten hadden we wat moeite met hun verdediging en stonden we achter met 2-3. Toen namen we het heft weer over en ging we de wedstrijd gelijk op 5-4 en 6-5. En in de 22 minuten stonden we drie doelpunten los. 8-5. Op 8-7 heeft onze keeper nog een penalty tegengehouden. Zodoende was de ruststand 8-7. Begin tweede helft liepen we weg naar 13-9. Ze kwamen toch nog terug tot 14-12 en 16-13. Toen ging het tempo omhoog en we liepen uit naar 21-17. De wedstrijd was gelopen met nog 3 minuten te spelen. Het was een verdiende overwinning. Bijzonderheid was dat Lisa Wegereef, speler van B1 en 15 jaar jong haar debuut bekroonde met 2 doelpunten!”